Doorlopende reis

In uw vrije tijd wilt u er lekker op uit trekken. Of u nu een weekend of een paar weken weg gaat, een goede reisverzekering is van groot belang.  Zodat u en uw gezin onbezorgd van de vakantie kunnen genieten.

U kunt natuurlijk per vakantie een reisverzekering sluiten. Maar als u vaker op vakantie gaat, bent u beter af met een doorlopende reisverzekering. Deze verzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor het hele gezin en neemt u een hoop zorgen uit handen. Het Verzekeringshuys biedt u zo’n verzekering.

Een goede reisverzekering hoort bij een onbezorgde vakantie. Als u vaker een reisje maakt, is de doorlopende reisverzekering een slimme oplossing. Deze reisverzekering biedt altijd en overal een uitstekende dekking, en u kunt hem ook zo compleet maken als u wilt.

Voordelen in het kort

 • De dekking is geheel op uw wensen af te stemmen.

 • De dekking geldt voor het hele gezin.

 • Eén keer afsluiten, keer op keer verzekerd op reis.

 • Wereldwijde dekking is mogelijk.

Een vrij gevoel

De doorlopende reisverzekering geeft u niet alleen de kans om altijd en overal verzekerd op pad te zijn, u heeft ook de mogelijkheid die verzekering precies aan te passen aan uw wensen. U heeft keuze uit verschillende rubrieken die u aan de basisdekking kunt toevoegen. Daarnaast kunt u eventueel zelf vaststellen voor welke bedragen u verzekerd wilt zijn. U heeft eventueel de keuze uit verschillende pakketten. Bovendien geldt de dekking ook voor ieder gezinslid individueel. En dat geeft wel een veilig en vrij gevoel.

Voor iedereen

De doorlopende reisverzekering is er niet alleen voor gezinnen met kinderen, maar ook voor alleen- en samenwonenden. De premie is daar speciaal op afgestemd.

Basisdekking

Elke verzekeraar biedt een basisdekking aan. Daaronder vallen onder andere de extra kosten van vervoer en verblijf, en van hulpverlening via de alarmcentrale.

Uitbreiding

Als u de verzekering wilt uitbreiden, heeft u keuze uit toe te voegen extra dekkingen:

 • De dekking Bagage dekt uw bagage tegen beschadiging, diefstal en verlies.

 • De dekking Geld dekt uw geld en cheques tegen diefstal en verlies.

 • De dekking Medisch dekt uw onverwachte medische uitgaven (als aanvulling op uw zorgverzekering).

 • De dekking Ongevallen voorziet in een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden.

 • De dekking Automobilistenhulp geeft u dekking voor hulp als u als bestuurder iets overkomt. De alarmcentrale stuurt dan zo nodig een vervangende chauffeur. U kunt bovendien rekenen op hulp als uw auto, motor of caravan/aanhangwagen uitvalt door een mechanisch defect. En ook bij schade door brand, een ongeval of een andere van buiten komende oorzaak. Deze verzekering kan gesloten worden voor jonge personenauto’s en motoren. Let op! Deze dekking kan per verzekeraar afwijken.

 • De dekking Annulering voorkomt dat u met de kosten blijft zitten als de reis plotseling niet kan doorgaan op de geplande datum of als u eerder naar huis moet, als gevolg van een in de polis genoemde gebeurtenis, zoals ziekte van uzelf of van uw familieleden.

 • Ook kunt u vaak kiezen voor diverse geldigheidsgebieden, zoals Europa- of Werelddekking.

Geldigheid van de dekking

Welk totaalpakket u ook kiest, met de doorlopende reisverzekering bent u altijd goed verzekerd voor reizen die niet langer duren dan zestig aaneengesloten dagen. Gaat u tijdens uw vakantie echter gevaarlijke sporten beoefenen, zoals parachutespringen of bergbeklimmen, dan heeft u geen dekking op uw reisverzekering. Ook als u reist voor uw werk, bijvoorbeeld voor deelname aan een congres, is deze verzekering niet geschikt. Wij kunnen u meer vertellen over hoe u dit soort reizen het beste kunt verzekeren.

Pakketverzekering

Deze verzekering is zowel los als in een pakketpolis te sluiten. Uw verzekeringen onderbrengen in één pakket heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld overzichtelijkheid, maar ook gemak bij betaling. En vaak profiteert u van regelrecht voordeel, omdat u maar één keer poliskosten betaalt èn geen termijntoeslag bovenop uw premie betaalt. Alle reden dus om te kiezen voor de aantrekkelijke pakketverzekering.

Verzekeringspremie

De verzekeringspremie is afhankelijk van de gekozen verzekeringsvorm en het verzekerd bedrag. Uiteraard kunnen wij u extra informatie en/of een offerte op maat verstrekken.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?