Inboedel

Uw inboedel heeft bij elkaar een aanzienlijke waarde. Daarom is het verstandig een goede inboedelverzekering af te sluiten. De inboedelverzekering biedt dekking tegen bijna alle vormen van schade en wordt afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Met een inboedelverzekering verzekert u uw bezittingen tegen diefstal of beschadiging. Deze uitgebreide verzekering dekt allerlei vormen van schade in en om uw woning, zodat u niet voor onverwachte financiële tegenslagen komt te staan. Het Verzekeringshuys biedt u zo’n verzekering.

Voordelen in het kort

  • Nagenoeg elke schade aan uw inboedel is gedekt.

  • Bijna alle denkbare bijkomende kosten worden vergoed.

  • Schadevergoeding op basis van de nieuwwaarde.

  • Geen onderverzekering dankzij de InboedelWaardeMeter.

Optimale zekerheid

Brand, storm, diefstal, lekkage, schade door glasscherven, de inboedelverzekering dekt bijna elke vorm van schade aan uw inboedel in huis. Ook buitenshuis geldt een beperkte dekking van uw inboedel. Zo zijn uw spullen ook in de tuin, bij anderen of zelfs op uw vakantieadres in ieder geval verzekerd tegen brand.

Dekking bijkomende kosten

Ook geleende spullen of de bezittingen van een logé bij u thuis vallen onder de dekking. En natuurlijk worden bijkomende kosten, bijvoorbeeld voor het vaststellen van de schade, het schoonmaken van uw huis of de noodvoorzieningen gedekt. In geval van brand worden deze zaken zelfs voor u geregeld, zodat u zich met de echt belangrijke dingen kunt bezighouden. Een veilig idee.

Pakketverzekering

Deze verzekering is zowel los als in een pakketpolis te sluiten.

Uw verzekeringen onderbrengen in één pakket heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld overzichtelijkheid, maar ook gemak bij betaling. En vaak profiteert u van regelrecht voordeel, omdat u maar één keer poliskosten betaalt èn geen termijntoeslag bovenop uw premie betaalt. Alle reden dus om te kiezen voor de aantrekkelijke pakketverzekering.

Verzekeringspremie

De inboedelverzekering stemt u af op uw wensen. Dat betekent dat u ook een premie op maat betaalt. De premie is onder andere afhankelijk van de plaats waar u woont en de materialen waarvan uw huis is gebouwd. Er kan zelfs een premiekorting gelden als uw woning goed beveiligd is.

Uiteraard kunnen wij u extra informatie en/of een offerte op maat verstrekken.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?