Persoonlijke ongevallen

De persoonlijke ongevallenverzekering is het financiële vangnet bij ongevallen voor u als individu. Verzeker uw zelf in één keer van een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeluk. De persoonlijke ongevallenverzekering verzorgt een financieel vangnet bij blijvend lichamelijk letsel door alle mogelijke ongevallen. Of het nu inwendig of uitwendig letsel betreft. Zo bent u er bij blijvende invaliditeit van verzekerd dat u wat meer financiële armslag heeft voor hulp en aanpassingen. Ongeacht of u recht heeft op andere vergoedingen. Zo kunt u zo zelfstandig mogelijk blijven leven.

 Het Verzekeringshuys biedt u zo’n verzekering.

Voordelen in het kort

  • U heeft een complete dekking.

  • Keuze uit diverse verzekerde bedragen.

  • Wel medische keuring nodig, indien het door u ingevulde aanvraagformulier en/of de gezondheidsverklaring daartoe aanleiding geven.

  • Doorlopende dekking van 24 uur per dag, wereldwijd.

Extra financiële ruimte

Bij overlijden krijgen de nabestaanden te maken met allerlei extra kosten. Niet alleen de uitvaart, maar ook het afhandelen van andere financiële verplichtingen of het opvangen van de werkzaamheden die de overledene altijd verrichtte, vraagt financiële ruimte. In zulke situaties is het fijn als die ruimte er is.

Verzekeringsvorm en standaardbedragen

Een persoonlijke ongevallenverzekering bestaat uit een dekking voor blijvende invaliditeit en voor overlijden. De uitkering voor blijvende invaliditeit is afhankelijk van de mate van invaliditeit en het door u gekozen verzekerde bedrag. U bent vrij in uw keuze voor verzekerde bedragen voor overlijden en blijvende invaliditeit.

Echter, de maatschappij beslist uiteindelijk of zij de door u gekozen verzekerde bedragen wenst te verzekeren.

Pakketverzekering

Deze verzekering is zowel los als in een pakketpolis te sluiten.

Uw verzekeringen onderbrengen in één pakket heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld overzichtelijkheid, maar ook gemak bij betaling. En vaak profiteert u van regelrecht voordeel, omdat u maar één keer poliskosten betaalt èn geen termijntoeslag bovenop uw premie betaalt. Alle reden dus om te kiezen voor de aantrekkelijke pakketverzekering.

Verzekeringspremie

De verzekeringspremie is afhankelijk van de gekozen verzekeringsvorm en de hoogte van de verzekerde bedragen. Uiteraard kunnen wij u extra informatie en/of een offerte op maat verstrekken.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?