Woonhuis

De woonhuisverzekering, met een uitgebreide dekking, dekt bijna alle vormen van schade aan onroerende zaken. Bovendien kunt u met de HerbouwwaardeMeter kiezen voor garantie tegen onderverzekering. Kortom: een verzekering op maat.

Ernstige schade aan uw huis kan zorgen voor een flinke financiële strop. De woonhuisverzekering dekt bijna alle vormen van schade aan onroerende zaken. Om niets aan het toeval over te laten, verzekert u uw huis, waarschijnlijk uw kostbaarste bezit, tegen schade. Met onze woonhuisverzekering stemt u de dekking af op uw behoefte.  Het Verzekeringshuys biedt u zo’n verzekering.

Voordelen in het kort

  • Nagenoeg elke schade aan uw woonhuis is gedekt.

  • Bijna alle denkbare bijkomende kosten worden vergoed

Bijzonder veel zekerheid

De woonhuisverzekering biedt zekerheid voor al uw onroerende zaken. Van huis en garage tot zwembad. Bijna alle denkbare schadegevallen zijn gedekt. Of uw huis nu getroffen wordt door brand of ontploffing, of dat u schade lijdt door een lekkend waterbed. Niet alleen de schade zelf wordt vergoedt, maar ook alle bijkomende kosten voor bijvoorbeeld het vaststellen van de schade, het schoonmaken van huis en tuin of voor noodvoorzieningen. En omdat u in geval van brand voldoende aan uw hoofd heeft, wordt gratis hulpverlening voor u geregeld.

Pakketverzekering

Deze verzekering is zowel los als in een pakketpolis te sluiten.

Uw verzekeringen onderbrengen in één pakket heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld overzichtelijkheid, maar ook gemak bij betaling. En vaak profiteert u van regelrecht voordeel, omdat u maar één keer poliskosten betaalt èn geen termijntoeslag bovenop uw premie betaalt. Alle reden dus om te kiezen voor de aantrekkelijke pakketverzekering.

Verzekeringspremie

Met ons bent u altijd voordelig uit. De premie is onder andere afhankelijk van de plaats waar u woont en de materialen waarvan uw huis is gebouwd.

Uiteraard kunnen wij u extra informatie en/of een offerte op maat verstrekken.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?