Geschiedenis

Mijn naam is Erol Sarikaya en ik ben (straks) uw adviseur.

Het Verzekeringshuys is anno maart 2003 door mij opgericht, nadat ik al 8 jaar werkzaam was in de branche.

Naast de ruime ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van adviseren en administreren, heb ik ook gemerkt dat er bij een overgroot deel van mijn klanten, terecht, sterke behoefte was voor een traditioneel adviseur, die ècht naast hen staat en niet tegenover. Niemand wil immers slechts een nummertje zijn, waarbij men wordt beoordeeld naar het aantal verzekeringen die men als klant heeft lopen.

Velen geven aan dat ze een tussenpersoon wensen die gewoon voor hen klaarstaat met hun financiële zaken. Omdat dit ook mijn overtuiging is, ben ik van mening dat ik mijn succes in mijn carrière hoofdzakelijk hieraan te danken heb.

Mijn bedrijfsfilosofie luidt daarom:

Het bedienen van de klant op het gebied van verzekeringen, met als doel een onafhankelijk, eerlijk en gedegen advies te leveren, waarbij de optimale prijs-kwaliteitsverhouding als uitgangspunt wordt gehanteerd en de wens van de klant absoluut centraal staat.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen selecteer ik de verzekeringsmaatschappijen, waarmee ik samenwerk, met de nodige zorg en houd ik dit continu in de gaten.

Ik doe geen zaken met maatschappijen die eisen aan mij stellen, omdat ik simpelweg onafhankelijk wil zijn en dat wil blijven. Ook doe ik geen zaken met maatschappijen die mij willen verleiden met onnodig hoge provisie’s, die u uiteindelijk zelf moet betalen. Tenslotte doe ik ook geen zaken met maatschappijen die zich profileren als de goedkoopste op de markt. Goedkoop zijn is leuk, maar niet als dat ten koste gaat van de kwaliteit. En van die kwaliteit moet u het juist hebben, want daarvoor kiest u toch eigenlijk als u besluit om te verzekeren?
Een polis die u goedkoop sluit kan hele slechte polisvoorwaarden hebben, waardoor u bij schade uiteindelijk duurder kan uitkomen. Optimale prijs-kwaliteitsverhouding, daar zoek ik altijd naar in mijn advies.

De maatschappijen die aan deze filosofie voldoen en waarmee ik nu samenwerk, zijn:

U ziet het. Het aanbod aan maatschappijen is klein, maar wel fijn. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en daarom doelmatig en krachtig.

Indien u zichzelf herkent in mijn filosofie, dan bent u bij mij aan het goede adres en bent u van harte welkom als nieuwe klant.

Uw adviseur!

Erol Sarikaya

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?